Dușuri multifuncționale

Parcursurile scoţiene sunt un tratament terapeutic prin apă oferit în majoritatea centrelor SPA din lume. De-a lungul parcusului scoţian, un sistem automatizat pulverizează apa, alternând apa rece cu apa caldă. LifeRelax construieşte duşurile scoţiene dotate cu sisteme audio moderne şi sisteme de iluminat speciale.

Aromaterapia este utilizarea sistematică de uleiuri volatile din plante cunoscute ca uleiuri esenţiale pentru tratarea sau prevenirea bolilor. Este o formă de terapie complementară concepută pentru a trata întreaga persoană, şi nu doar simptomele sau boala, punând accent pe capacitatea naturală a organismului de a se echilibra, regla, vindeca şi de a se menţine.

Meloterapia – Organismul învaţă să reacţioneze la muzică şi la elementele ei – ritm, dinamică, melodie. Acest instrument conţine metode de tratament prin care folosesc muzica cu toate implicaţiile ei emoţionale, sociale, estetice şi spirituale pentru a ajuta omul să se vindece şi să-şi menţină sănătatea trupului şi a minţii.

Cromoterapia are origini încă din antichitate, când oamenii au înţeles importanţa influenţei culorilor asupra sănătăţii şi stării sufleteşti a omului şi nu numai. Grecii, egiptenii, romanii, considerau culorile din natură importante în vindecarea diverselor tulburări psihice. Medicina tradiţională indiană a ţinut cont întotdeauna de modul în care culorile influenţeaza echilibrul centrilor de energie asociaţi la principalele glande ale corpului.

Partenerii noştri